Ακολουθήστε μας

Γαρίπας - Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Περιβολίων

Βράβευση νεοεισαχθέντων φοιτητών

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου, η εκδήλωση του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Περιβολίων “Γαρίπας”, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν έντεκα αριστεύσαντες μαθητές της περιοχής των Περιβολίων οι οποίοι εισήχθησαν τη φετινή χρονιά σε τμήματα ΑΕΙ, επιβραβεύοντας τον καθένα με 500 ευρώ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο αντιδήμαρχος Χανίων Τάσος Αλόγλου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περιβολίων Πέτρος Μιχαηλίδης, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Στο καλωσόρισμά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Ποποδάκης ευχήθηκε και στους νεοεισαχθέντες φοιτητές να έχουν καλές σπουδές και μία καλή επαγγελματική αποκατάσταση.
Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο ιδρυτής του Συλλόγου Νίκος Χουδαλάκης, ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές για την επιτυχία τους, τονίζοντας ότι «η
επένδυση στην Παιδεία και στην γνώση είναι η σταθερότερη και σημαντικότερη επένδυση που μπορούμε σήμερα να κάνουμε».

«Στηρίζοντας έμπρακτα την αριστεία και με στόχο την ενθάρρυνση της νέας γενιάς για περισσότερη γνώση και μόρφωση, ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Περιβολίων «Γαρίπας» έλαβε την απόφαση να επιβραβεύσει τους μαθητές της περιοχής οι οποίοι πρώτευσαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις», επεσήμανε ο κ. Χουδαλάκης.

Σημειώνεται ότι απόφαση του Συλλόγου, είναι η εν λόγω δράση να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Περιβολίων “Γαρίπας”, ευχαριστεί τους παρακάτω χορηγούς για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης:

Χωματουργικές εργασίες Υιοί Αναστασίου Τζίκα, Αχιλλέας ψαροταβέρνα, ECOMETAL Χατζάκης, Λαγουβάρδος, Γαλανάκης αντιπροσωπείες διανομές ποτά αναψυκτικά τρόφιμα καφές, Garden Center, Giannenakis sea, ΣΥΝΚΑ, Faros, ΚΡ.ΕΤ.ΑΝ Θωμαδάκης Α.Ε., Ποποδάκης Market, Θησέας Περιβολίων.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.