Ακολουθήστε μας

Γαρίπας - Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Περιβολίων

Δωρεά Φορητών Υπολογιστών σε Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων

Η ταμίας του Συλλόγου κ. Ειρήνη Αρετάκη παραδίδει τους υπολογιστές στον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων κ. Νεκτάριο Πετράκη.

Το 2020, μεσούσης της πανδημίας και των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών που δημιούργησε για την εκπαίδευση σε πανελλήνιο επίπεδο, μετά από αίτημα του διευθυντή του σχολείου κ. Νεκτάριου Πετράκη, και προκειμένου να μπορούν όλοι οι μαθητές να έχουν πρόσβαση στην τηλε-εκπαίδευση, έγινε από το Σύλλογος «Γαρίπας» δωρεά 11 φορητών υπολογιστών σε οικογένειες μαθητών δημοτικού και σε έναν ακόμα μαθητή γυμνασίου. Οι φορητοί αυτοί υπολογιστές ήταν απολύτως απαραίτητοι για τους συγκεκριμένους μαθητές, καθώς διαφορετικά θα ήταν αποκλεισμένοι από τη εξ αποστάσεως διδασκαλία – και μάλιστα σε μια περίοδο που -λόγω πανδημίας- ακόμα και η στοιχειώδης κοινωνικοποίηση των παιδιών χρειάστηκε ψηφιακά «δεκανίκια».
 

 

Ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων μιλάει για τη δωρεά

«Για άλλη μια φορά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσουμε το συγχωριανό και μέγα ευεργέτη Νίκο Χουδαλάκη για την εξαιρετικά γενναιόδωρη προσφορά 11 έντεκα υπολογιστών σε παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων τα οποία δεν είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως διδασκαλία! Επίσης άλλο ένα υπολογιστή σε οικογένεια με παιδιά στο Γυμνάσιο! Εκτός από τις ευχαριστίες θα θέλαμε να του ευχηθούμε να έχει υγεία πρώτα απ’ όλα και κάθε προσωπική κι επαγγελματική επιτυχία!”

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.