Ακολουθήστε μας

Γαρίπας - Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Περιβολίων

Δράση για το 4ο δημοτικό σχολείο από τον “Γαρίπα”

Έναν σύγχρονο υπολογιστή προσέφερε ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Περιβολίων «Γαρίπας»στο 4ο δημοτικό σχολείο Χανίων, στο πλαίσιο μια σειράς δράσεων στήριξης σχολείων στα Χανιά. Ο υπολογιστής παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου στο σχολείο από μέλη του Συλλόγου.

«Ο Σύλλογος μας είναι από μια μικρή περιοχή, η αγκαλιά του όμως είναι μεγάλη. Δίνουμε κάτι λίγο, παίρνουμε πολύ χαρά» σημείωσε ο πρόεδρος του “Γαρίπα” κ. Δημήτρης Ποποδάκης.

Ο Σύλλογος θα δώσει επίσης άλλον έναν υπολογιστή σε άλλο σχολείο και ένα φαρμακείο.

«Τα τελευταία 4 χρόνια δραστηριοποιούμαστε έντονα χάρις στη στήριξη χωριανών και φίλων, σε πολλούς τομείς, στο φιλανθρωπικό και στο πολιτιστικό τομέα. Έχουμε στείλει βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας, στους πλημμυροπαθείς, στους πυρόπληκτους βοηθάμε όπως μπορούμε. Το καλοκαίρι σε 11 παιδιά που πέρασαν σε σχολές δώσαμε από 500 ευρώ σε κάθε παιδί ως επιβράβευση. Ξεκινήσαμε να μαζέψουμε 4-5 χορηγούς και φτάσαμε στους 20 και βέβαια υπάρχουν πολλοί που βοήθησαν με προσφορές και εθελοντική εργασία» σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου. Ο κ. Δημήτρης Αρετάκης μέλος του συλλόγου, όνισε πως «είμαστε κοντά σε ότι χρειάζονται τα σχολεία μας και θα θέλαμε περαιτέρω συνεργασία».

Τα μέλη του Δ.Σ. επισήμαναν τη στήριξη του χωριανού τους κ. Νίκου Χουδαλάκη σε όλες τις προσπάθειες του συλλόγου.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.