Ακολουθήστε μας

Γαρίπας - Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Περιβολίων

Δωρεές αντί για μπομπονιέρες

Ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολίων “ΓΑΡΙΠΑΣ” συνεχίζει ενεργά τις δράσεις του για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων του τόπου μας.

Άλλωστε, βασικός σκοπός του Συλλόγου είναι να «αγκαλιάζει» τους συμπολίτες μας μέσω φιλανθρωπικών δράσεων, πρωτοβουλιών, δωρεών και εθελοντισμού, και να στέκεται αρωγός στις ανάγκες τους.

Ο Σύλλογος μεταξύ άλλων φροντίζει για την παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που χρήζουν στήριξης, την στήριξη εκπαιδευτικών υποδομών, την αρωγή σε υγειονομικά ευάλωτα άτομα και για την διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Για την υλοποίηση των προαναφερόμενων δράσεων σημαντική είναι η εθελοντική προσφορά των μελών του, των συμπολιτών μας αλλά και χορηγών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος, προκειμένου να συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο στις δύσκολες αυτές εποχές που βιώνει η κοινωνία μας, γνωστοποιεί σε όσους παντρεύονται ή βαπτίζουν, ότι αντί για τα καθιερωμένα ενθύμια γάμου ή βάπτισης μπορούν να κάνουν κάποια δωρεά με ένα χρηματικό ποσό που επιθυμούν στη θέση κάθε μπομπονιέρας. Ακόμη, αν επιθυμούν μπορούν να προτρέπουν τους καλεσμένους τους να κάνουν κάποια δωρεά στον Σύλλογό μας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται θα διατίθενται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, δίνοντας κάθε φορά ένα μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.