Ακολουθήστε μας

Γαρίπας - Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος Περιβολίων

Βράβευση επιτυχόντων σε ανώτατα Ιδρύματα 

Ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Γαρίπας» πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου 2024 στα γραφεία του επί της Πλατείας Ηρώων στα Περιβόλια, την καθιερωμένη εκδήλωση απονομής επαίνων στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων από την περιοχή, για το εκπαιδευτικό έτος 2024, που συνοδευόταν με το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Την εκδήλωση συντόνιζε το μέλος του Π.Σ. Ελένη Κόϊνα.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δημήτρης Ποποδάκης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε τον κόσμο που τον τίμησε και στις πρόσφατες εκλογές καθώς και όλα τα νεοεκλεγέντα αλλά και παλιά μέλη για την αγαστή συνεργασία που είχαν, για να αναφερθεί στη συνέχεια στη σημασία της εκδήλωσης τονίζοντας προς τους νεοεισαχθέντες ότι «οι κόποι σας δικαιώνονται και τα όνειρά θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα στην ακαδημαϊκή σας πορεία».

Ο κ. Ποποδάκης ευχαρίστησε τους χορηγούς του Συλλόγου αλλά και τον ιδρυτή του Νίκο Χουδαλάκη τονίζοντας “πως πάντα στηρίζει και αγκαλιάζει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους απευθύνοντας σύντομους χαιρετισμούς με ευχές για τα παιδιά που πέτυχαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Μπαλαντίνος εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο αντιδήμαρχος Τάσος Αλόγλου εκ μέρους του Δήμου Χανίων  και ο Πέτρος Μιχαηλίδης πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περιβολίων.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.